Het is erg druk. Bezorging duurt iets langer.

UFM is gesloten. Bekijk openingstijden.

Geopend voor afhalen. Bekijk bezorgtijden.

Error. Ververs de pagina of neem contact op

Bestelling

Tasty Tuna
Subtotaal  0,00
Afrekenen

Bestelling

Je UFM bag is kei leeg.

Ga toch gewoon lekker wa bestellen joh. Boeie.
Bekijk UFM deals

Werken bij UFM

Een veilige en vooral prettige werkomgeving vinden wij erg belangrijk. We moeten niet alleen goed voor onze klanten zorgen, maar vooral voor jou.

Urbanfoodmarket.nl is een startup in de take away en delivery business waar we het allemaal net even anders doen. We zijn een virtuele keuken met meerdere merken en we openen verschillende hubs door heel Nederland. Het is een nieuwe en boeiende organisatie waar je veel kunt leren, maar ook waar je ervaring zijn vruchten kan afwerpen. Ons team is jong, dynamisch en internationaal.

Een multi-brand virtuele keuken? Op UFM.nl vind je verschillende soorten restaurants onder één dak en alles wordt gelijktijdig bezorgd. Net als de populaire foodmarkten, maar dan online. Unieke foodconcepten worden bedacht door ervaren en enthousiaste chef-koks die samen de lekkerste gerechten creëren, perfect voor afhaal en bezorging. De voorbereidingen (het harde werk) vinden plaats in onze centrale keuken. In onze winkels leggen onze smaakmakers de laatste hand aan de gerechten en zorgen voor een goede verpakking. Het is de bedoeling dat we in 2022 vier nieuwe winkels openen en in 2023 meer.

Tastemakers

Riders

Team Managers